Page 1 - Gazeta Albanian Free Press
P. 1

Për publicitet, PR dhe njoftime tek Albanian Free Press kontaktoni: Email: [email protected] Tel: +355 4 2374044 Cel: +355 67 20 66797
              www.albanianfreepress.al
              E përditshme - Viti i III i botimit - Nr. 501 - E premte 3 maj 2019 - Botim i Independent Balkan News Agency - Kryeredaktor: Edison Kurani

     INTERVISTË ME "ALBANIAN FREE PRESS"                       PROCESI I BRDO-BRIJUNIT
    Kreu i PAD, Abazi:                                Vendimi i Samitit: Çështjet e hapura    Reforma zgjedhore, e                               mes fqinjësh do të zgjidhen    pamundur për votime                               paqësisht    më 30 qershor            English 15                         English 15
                       Faqe 4
                                                     Faqe 6
   ZGJEDHJET, KUSH DO T'I


   MARRË NJË MILION VOTA
    Nga EDUARD ZALOSHNJA Vetëm një herë në tre dekadat e fundit, ka ndodhur në 2005, kur një koalicion

     kapi rotacionin politik me më pak se 1 milion vota. Pse u avantazhua PD dhe si

     u futën të majtët e vegjël si "pyka" në mes. A e ka sot opozita shifrën e lakmuar

     dhe pse duhet një epërsi dërrmuese për rotacionin e radhës
                                                                          Faqe 5 / English 15
   KOMENT                                                             SUPLEMENTI I SË PREMTES

        RRUGA              Merita Smaja:


        E MIUT                             Teatri asht              o u kthye njeriu, aq më                                        Faqe 9-14  Pranverë
            Ptepër politikani, në mi,
            domethënë të bëjë të njëjtën                                                 INTERVISTË
            rrugë të mbyllur, atëherë na                   shpirt e
            mori lumi. Ai shkon e vjen,                                   Amela Aga: Vallëzimi
            sa herë të duash brenda
            ditës, por në të njëjtën rrugë;
            ndoshta nga copa e djathit-
   Nga FRROK ÇUPI  në fole...                       shpirti nuk                         është gjuha
                     5
   EKONOMI                                                                  e fshehur

   Punon në bujqësi                              vdes kurrë

   edhe tregti?                                  Flet aktorja e mirënjohur e teatrit             e shpirtit

   Paguhesh më pak                                 mes dy artistësh, e vështirë dhe e
                                            dhe filmit, Merita Smaja: "Jeta
                                           bukur, sepse ky profesion të dhuron
                                           kënaqësi shpirtërore por të krijon    PËRSIATJE
                                           vështirësi materiale, jeta nuk është SHANTAZHI SI
                                           vetëm shpirt, është edhe përballje
                                           me vështirësitë e të jetuarit, e rritjes
                                              së fëmijëve, e krijimit të një INSTITUCION!
                                           mirëqenie, por për artistin është e
                                           vështirë e kur të dy bashkëshortët   Nga JUELA MEÇANI
                     6                       janë artistë, vështirësitë shtohen

                                            CYAN   MAGENTA   YELLOW  BLACK
   1   2   3   4   5   6