Page 1 - Gazeta Albanian Free Press
P. 1

Për publicitet, PR dhe njoftime tek Albanian Free Press kontaktoni: Email: [email protected] Tel: +355 4 2374044 Cel: +355 67 20 66797
              www.albanianfreepress.al
              E përditshme - Viti i III i botimit - Nr. 440 - E hënë 11 shkurt 2019 - Botim i Independent Balkan News Agency - Kryeredaktor: Edison Kurani


     VËZHGIM                                     ENERGJIA ELEKTRIKE
    Frutat e perimet,                                Eurostat:


    po bëhen                                     Shqiptarët,


    të shtrenjta                                   kampionë


    sa mishi                                     në harxhimin


                   Faqe 5                      e korrentit
    dhe bulmeti English 15                                             Faqe 4
    NË PRITJE TË SPAK, FRIKË
   NË PRITJE TË SPAK, FRIKË
    NË PRITJE TË SPAK, FRIKË
    NË PRITJE TË SPAK, FRIKË
    NË PRITJE TË SPAK, FRIKË
    NË PRITJE TË SPAK, FRIKË
   NË PRITJE TË SPAK, FRIKË


   NË POLITIKËN SHQIPTARE
   NË POLITIKËN SHQIPTARE
   NË POLITIKËN SHQIPTARE
   NË POLITIKËN SHQIPTARE
   NË POLITIKËN SHQIPTARE
   NË POLITIKËN SHQIPTARE
   NË POLITIKËN SHQIPTARE
   Nga ROLAND QAFOKU

   Struktura e Posaçme Anti-
   Korrupsion nis të marrë formë,
   kërkohet një superprokuror si        QEVERIA:
   në Zagreb. Vjen në Tiranë
   prokurorja që prangosi krye-
   ministrin kroat, Sanader, do        Dritan Dajti
   qëndrojë 2 vjet. Pse i ka zënë
   frika personazhet politike në

   vend dhe çfarë pritet të ndodhë       nuk do t'i
   me ta. Si po luhet me rregulloren e
   Kuvendit, duke shtrënguar kushtet
   për arrestimin e deputetëve. Dhe      shpëtojë
          dilema e madhe: A do    VËZHGIMVËZHGIM
          të arrestohen politi-
          kanët e korruptuar që     burgut përjetë
          kanë vrarë shpresën
             në Shqipëri?                                 Faqe 2

                                                 English 14-15
                   Faqe 3
                  English 14

   SHËNDETI                            DOSSIER                         SPORT/INTERVISTË
     Dëmtimi i veshkave                    Gratë vrasëse seriale                    Rrëfimi i Malvina

     te fëmijët, si ta                                                   Tucit: Ndjesia,

     zbuloni në kohë                         më të famshme të                   kur të vjen

     BE urdhëron rregulla

     të reja për barnat,                                                  një telefonatë

     në Shqipëri                           historisë botërore                  nga Kombëtarja

     kaosi vazhdon                                           Faqe 2 / English 14
                     6                                                     13


                                            CYAN   MAGENTA   YELLOW  BLACK
   1   2   3   4   5   6