Page 1 - Gazeta Albanian Free Press
P. 1

Për publicitet, PR dhe njoftime tek Albanian Free Press kontaktoni: Email: [email protected] Tel: +355 4 2374044 Cel: +355 67 20 66797
              www.albanianfreepress.al
              E përditshme - Viti i III i botimit - Nr. 418 - Gazeta e fundjavës, e premte-e diel 11-13 janar 2019 - Botim i Independent Balkan News Agency - Kryeredaktor: Edison Kurani    LUFTA RAMA-METALUFTA RAMA-META
    LUFTA RAMA-META
    LUFTA RAMA-META
    LUFTA RAMA-META
    LUFTA RAMA-META


    PUSHTON DHE KOSOVËNPUSHTON DHE KOSOVËN
    PUSHTON DHE KOSOVËN
    PUSHTON DHE KOSOVËN
    PUSHTON DHE KOSOVËN
    PUSHTON DHE KOSOVËN
    Presidenti rrëzoi Gent Cakën duke evidentuar se ka kryer shkelje penale duke mos u pajisur me certifikatë sigurie
    dhe duke bërë thirrje për ndryshim kufijsh në Ballkan. Kallëzim penal për kreun e DSK, "lumë" reagimesh pro Metës
    në Tiranë dhe Prishtinë. Rama reagon ashpër: Ju nuk jeni njerëz! "Albanian Free Press" zhvillon forum me opinionistët

    e saj të përhershëm, Roland Qafoku, Eduard Zaloshnja dhe Frrok Çupi: çfarë duhet të bëjë kryeministri në kushtet
    kur ministri më i rëndësishëm refuzohet dhe pasohet nga kallëzim për ndjekje penale?                         Faqe 2-7/ English 14-15

   FLET SHEFI I KABINETIT CICI/                                                 STRATEGJIA E RE/

            Meta i sugjeron                               SUPLEMENTI I SË PREMTES     Studentët

            Ramës: Meqë                                                 ngujohen në
            Cakaj qenka kaq i                                              fakultete:

            ditur, bëje ministër                                            Rama, plotëso

            të Kulturës           9           Faqe                 Dimër      kërkesat ose ik
                                       9-13

      OP-ED                Faqe 3, 6   Rezart Veleshnja: Në
    TIRANIA E          "TURP"?

     PAKICËS        PËR ÇFARË?
                                Shqipëri nuk të prek

                                          njeri për fjalë,

                                                                                  6
      Nga FRROK ÇUPI      Nga SONILA MEÇO                                            PËRSIATJE

           ÇFARË FSHIHET                               por vetëm                    TRU NË


           PAS GODITJES SË

           CAKËS NGA META                                 për lekë                 FRIZER!
                                                                        Nga JUELA MEÇANI
           Nga ALFRED PEZA
                               INTERVISTË
                                                                                  9
                                            CYAN   MAGENTA   YELLOW  BLACK
   1   2   3   4   5   6