Page 1 - Gazeta Albanian Free Press
P. 1

Për publicitet, PR dhe njoftime tek Albanian Free Press kontaktoni: Email: [email protected] Tel: +355 4 2374044 Cel: +355 67 20 66797
              www.albanianfreepress.al
              E përditshme - Viti i II i botimit - Nr. 396 - E enjte, 6 dhjetor 2018 - Botim i Independent Balkan News Agency - Kryeredaktor: Edison Kurani


     VRASJA E MARIO ISAK                   Faqe 2 / English 14   RAPORTI                         Faqe 3 / English 15
     Reagimet e nxituara nuk i                           Shteti abuzon me shtetin,    shërbejnë fqinjësisë së mirë                           KLSH: Janë


                                            zhdukur një

      MEPJ e lidh rastin e të ndjerit Mario Isak, me krime të

      tjera, aludon për akte raciste dhe ekstremisto-politike.           miliard euro
     MPJ e Greqisë: Tirana zyrtare mos përgjithësojë ngjarjet
    PROTESTAT PËR PRONAT, PSE
    PROTESTAT PËR PRONAT, PSE
    PROTESTAT PËR PRONAT, PSE
    PROTESTAT PËR PRONAT, PSE
    PROTESTAT PËR PRONAT, PSE
    PROTESTAT PËR PRONAT, PSE
    PROTESTAT PËR PRONAT, PSE    ZGJIDHJA
    ZGJIDHJA
    ZGJIDHJA
    ZGJIDHJA
    ZGJIDHJA
    ZGJIDHJA
    ZGJIDHJA    I TAKON
    I TAKON
    I TAKON
    I TAKON
    I TAKON
    I TAKON
    I TAKON


    PD-SË
    PD-SË
    PD-SË
    PD-SË
    PD-SË
    PD-SË
    PD-SË
    Partia kryesore e opozitës i ka dalë në krah familjeve dhe
    bizneseve që kanë ndërtuar pranë Unazës së madhe. Partitë e
    tjera, si ajo Republikane, Balli Kombëtar, Lëvizja e Legalitetit,
    etj., i mëshojnë fort kthimit të pronave të ligjshme. Në këto
    kushte, PD gjendet e vetme në kauzën aktuale. Opinionisti i "Al-
    banian Free Press", Eduard Zaloshnja, shpjegon pse i takon PD-
    së, që të luftojë për çdo centimetër tokë që nuk i është kthyer,
    apo dëmshpërblyer pronarëve të ligjshëm qysh nga viti 1945.
    Pse toka s'duhet t'i jepet më investitorëve strategjikë - oligarkë
    dhe kompani off-shore dhe si këta duhet të paguajnë pronarët
    legjitimë, me vlerën e tregut         Faqe 2 / English 14


   TARIFAT/ Studentët                        DOSSIER EKSKLUZIV                    SPORT/

   radikalizojnë                  "Si donim t'i sofistikonim                         Fiorin Durmishaj,

   protestat, tre kërkesat                                                   "ëndrra" e

   drejtuar Arsimit          4    avionët kundër armikut, por                          braktisur kuqezi?

   SHËNDETI/ Antibiotikët,          dështuam me fikje motorrësh"

   kur përdorimi i tepërt                                                   Dy kuqezinj largohen

   i tyre rrezikon jetën           "24 prilli 2001 shënoi edhe ditën e fundit të fluturimit të aeroplanit MIG-21, në një paradë ajrore papritur nga Athina
                         INTERVISTA/ Flet ish-specialisti i riparimit dhe gatishmërisë së avionëve MIG, Fillota Koruni:
   e njerëzve                 mbi qiellin shqiptar në Rinas. Ky ishte fundi tragjik që kryqëzoi aviacionin luftarak shqiptar!" e Bukureshti
                    6-7                   Faqe 10-11                                 12-13


                                            CYAN   MAGENTA   YELLOW  BLACK
   1   2   3   4   5   6