Page 6 - Gazeta AFP
P. 6

E enjte 11 tetor 2018                                                             6
                                        SATIRË
         www.albanianfreepress.al

                                                                        EKSKLUZIVISHT
    Botim i Independent Balkan                                                         PËR GAZETËN
    News Agency shpk                                                               "ALBANIAN
    E përditshme, nga e hëna në të                                                       FREE PRESS”
    premte
    Adresa: Kutia postare nr. 86,
    Tiranë - Shqipëri
    Tel:  +355 4 4325539


    Email: [email protected]
    Rrjetet sociale:        "ANTENA JASHTË FAMILJES"

       www.twitter.com/
       albfreepress
       www.facebook.com/
       albanianfreepress           Flet analisti: Po goditet
       www.instagram.com/
       albanianfreepress
       www.linkedin.com/
       albanianfreepress     përfundimisht "Saime qorri"
    Themelues: Spyridon Sideris
    [email protected]
    Kryeredaktor: Edison Kurani     ntena Jashtë Familjes" vjen me një lajm Fatmir që mos të mbajë flamurin e luftës A mendoni se heqja e pikave të basteve
    [email protected]         të mirë. Nuk e kemi llafin te çështja, vëlla ndaj pikave të basteve, siç gaboi dhe bëri nga qyteti do të ngre papunësinë, meqë
    Marketing:           Ai ministër Fatmirit, apo e thënë ndryshe   Saimiri. Ndryshe "do ta hajë" edhe Miri, në këtë sektor janë punësuar me mijëra
    [email protected]
    Tel: +355 4 4325539      në gazetari, çështja "Babale". Desha të thosha teken.                 vetë. Si do zgjidhet ky problem, sipas jush?
    Cel: +355 67 20 66797     që dje më morën në telefon dhe më thanë që i   Antena: Në ç'kuptim e thoni këtë?    Analisti: E thjeshtë fare. Punëtorët e
    Zv/kryeredaktore & Ekonomi:  kishin gjetur atletet të cilat i kisha harruar në Analisti: Para disa vitesh, largimi i atyre basteve që do mbyllen, një pjesë do
    Eglantina Nasi         një zonë ku luaja me djalin, në një qendër   pikave të basteve nga qyteti, u trumbetua marrë udhën për jashtë qytetit e një pjesë
    [email protected]     tregtare. Themi lajm i mirë, pasi gjetja e një nga shoku Saimir. Atëherë shoku Edi,  për jashtë vendit. Unë problemin nuk e
    Sociale & Shëndeti:      prone personale sjell gëzim të madh.      qëndroi në heshtje. Më shumë ekranin e  shoh te ata 20 mijë vetë që do mbeten pa
    Sonila Isaku           Është kjo arsyeja, që social-komunizmi   zinte Saimja.              punë, n.q.s. ndodh që të mbyllen shumica
    [email protected]      dështoi, pasi donte ta zhdukte këtë pronë, e   Antena: E vërtetë është. Nuk kishte e pikave të...
    Kulturë & Showbiz:       rrjedhimisht këtë gëzim. (Sqarim: Ngjarja me  ditë kur shoku Saimir mos të dilte në tv  Antena: Ju jeni largpamës, në fakt. Jo
    Juela Meçani          atletet ndodhi në Amerikë, por do vijë dita  dhe në radio.              më kot Alketi i web-it tonë, ju ka
    [email protected]      brenda shekullit që jetojmë, që kjo gjë të ndodhë Analisti: Duhet të sqaroj se duke thënë personifikuar me një kafshë mjaft
    Sport:             edhe në Shqipëri).               të njëjtën gjë që ka thënë shoku Saimir punëtore. Duam të dimë. Ku e shikoni
    Aranit Muraçi                                                     problemin?
    [email protected]       E meqë s'ra llafi te fati. Ne biseduam me  pak vite më parë, shoku Edi sjell në    Analisti: Ja ku po ta them. E shoh te
    Redaksia online:        analistin tonë, përgjithësisht për lojërat e fatit. kujtesën e njerëzve, premtimin e  ato 10 media që i kanë bërë miliona
    Redaktor përgjegjës:       Ja bashkëllafosja e bërë me të:       pambajtur të Saimirit. Kështu "Qorrit" i njerëz, që edhe kur kanë lënë leshtë në
    Alket Aliu - [email protected]                        jepet goditja finale, apo siç themi neve në
    Luan Kondi - [email protected]  Antena: Përshëndetje, shoku analist! Pa  gazetari, finaleja. Krijohet ideja në publik baste, t'ju duket bota, dritë.
    Florian Çuni - [email protected] humbur kohë, fillojmë. Si ju duket vendimi i që shoku Saimir ka qenë politikan që nuk Antena: Pak më i qartë shoku analist.
    English Edition:        shokut Edi, për largimin jashtë qytetit të pikave e mban llafin. Më kupton?      Jo se unë jam aguridhe në këto çështjet e
    Erdi Ibro           të basteve? A do sjellë kjo...?          Antena: Ju kuptoj disi, megjithëse nuk lënies së leshit, se plot herë edhe unë kam
    [email protected]          Analisti: Së pari është një vendim që do të luaj kurrë në lojërat e fatit dhe...  qenë leshlënës, por këtë nuk po e kuptoj
    Redaktore letrare:       godasë shokun Saimir dhe rrjedhimisht do të    Analisti: As unë nuk luaj. Ama vë bast qartë. A...?
    Nevila Zeneli         rrisë kreditet e shokut Erion. Me këtë vendim të se kështu siç të thashë është.      Analisti: Doja të thosha, që problemi i
    [email protected]      këtij lloji, shoku Edi e vulos përfundimisht   Antena: Vini bast?! Po ju sapo më  ndalimit të reklamave të lojërave të fatit,
    Design & Layout:        ndarjen me "Saime qorrin". Këshilloj shokun  thatë, që nuk luani në lojërat e fatit. Nejse! do shkaktojë pakënaqësi te pronarët e
    Xhorxh Malo                                                      televizioneve. Ja ku po ta them. Ata do i
    [email protected]                                                     dalin kundër Ramës.
    Zhvillimi i web:                                                     Antena: Po i dolën kundër ata,
    Avin Studio                                                      fluturon Rama nga pushteti. Ç'mendoni në
    [email protected]                                                    lidhje me zgji...?
    Opinionistët e Albanian Free Press                                            Analisti: Ka dy rrugëzgjidhje. Ose
    (Sipas rendit alfabetik)                                                pronarëve të televizioneve do t'ju shtojë
    Alfred Peza                                                      reklamat qeveritare, ose do mbyllë të dy
    Edison Ypi                                                       sytë shoku Edi, e do bëjë sikur nuk i
    Eduart Zaloshnja                                                    shikon këto reklama në tv.
    Frrok Çupi                                                        Antena: Ose të dyja bashkë, them unë.
    Plator Nesturi                                                     Deshëm t'ju pyesnim edhe rreth ngjarjes
    Roland Qafoku                                                     ku vrapuesja Luiza Gega fitoi vendin e
    Sokol Balla                                                      parë, duke u nisur më pas se...
    Sonila Meço                                                        Analisti: Sigurisht që ajo do fitonte,
    Menaxher shpërndarjeje:                                                përderisa është atlete që e ka marrë Në
    Auron Çava                                                       bordero "Klubi Tirana". E di ti kush i
    [email protected]                                                  paguan sportistët e këtij klubi?
    Cel: +355 67 20 66798                                                   Antena: Ne me taksat tona.
                                                                 Analisti: I paguan "lali Eri". Duke fituar
                                                               atlete Luiza, i ngrihet vlera punës së mirë
    Për t’u abonuar tek gazeta
      Albanian Free Press                                                të këtij institucioni. E sigurisht, shokut
      kontaktoni në email:                                                Erion...
      [email protected] ose
      www.afp.al/abonime     Rubrika e përditshme satirike e "Albanian Free Press", "Antena Jashtë Familjes", përgatitet nga Helidon Tahiraj
   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11