Page 1 - Gazeta AFP
P. 1

Për publicitet, PR dhe njoftime tek Albanian Free Press kontaktoni: Email: [email protected] Tel: +355 4 2374044 Cel: +355 67 20 66797


    FALAS
              www.albanianfreepress.al
              E përditshme - Viti i II i botimit - Nr. 377 - E enjte, 11 Tetor 2018 - Botim i Independent Balkan News Agency - Kryeredaktor: Edison Kurani


                     KOMENT                                      ARSIM
                        ATY KU                                 Universitetet, mundësi                  PROPAGANDA                                    e re për ata që                    S'MBAN MË                                   nuk aplikuan në dy

                                                           raundet e para

                         Nga SONILA MEÇO
                                      Faqe 4-5                                     Faqe 7
    PAKETA FISKALE 2019, ULET TATIMI

          PËR PAGAT DHE DIVIDENTIN    Ministria e Financave zyrtarizon draftin e                                                Karikatura e ditës,
                                                                          nga Kosta Raka
    paketës fiskale që hyn në fuqi më 1 janar.

    Tatimi mbi të ardhurat, ulet nga 15 në 8 për

    qind, taksa për dividentin. Norma e tatimit

    mbi dividentin në shkallën 8% do të aplikohet
    dhe për fitimet e pashpërndara të realizuara

    në vitet 2017 e më parë. Synohet ulja e

    ngarkesës fiskale për biznesin për të shtuar

    kapitalin dhe rritur konsumin. Pagat nga 130

    mijë deri 150 mijë lekë bëhen me tatim më

    të ulët, nga 23 në 13 për qind. Ulet barra

    tatimore për 15.400 punëmarrës               Faqe 3 / English 14


        "ANTENA JASHTË FAMILJES"                    DOSSIER                     SHËNDETI

     Flet analisti:                "Italia e pasluftës, si                         Sindroma

                                                                premenstruale,

      Po goditet             ra Vittorio Emanuele dhe                            si t’i lehtësojmë       Faqe 12
                                                                dhoimbjet


    përfundimisht               u plagos lideri Togliati"                           SPORT
                                                                Liga e Kombeve,


    "Saime qorri"              HISTORI/ Italia pas Luftës së Dytë Botërore: Uri, varfëri dhe mbi 2      java e
                        milionë ndërtesa të shkatërruara... Por si u mëkëmb ajo? Një rrëfim
                                                                "përplasjeve
                         interesant, mes detajesh historike sesi fqinji ynë përtej Adriatikut,
                            diti ta përballojë sfidën e madhe pas humbjes së luftës...       mes titanësh"
           Faqe 6
                                        Faqe 10-11                                  Faqe 13

                                            CYAN   MAGENTA   YELLOW  BLACK
   1   2   3   4   5   6